Arıcılık Ürünleri Sitemize Hoş Geldiniz.
0 (533) 442 27 41
Sepetim    0 0,00TL
Sepete Henüz Ürün eklemediniz!

Teslimat Bilgileri

Aldığınız her ürün, üretici firmasının garantisi altındadır. 

Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz. Ürünü, ürün faturası, sipariş numarınızı da içeren bir dilekçe veya iade formu ile iade ediniz. 

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız 

Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş vesair şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez. 

Müşterinin ürünü iade etmesi veya alışverişinden cayması halinde, iade edilen ürün Bize ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir. Kredi kartına ürün iade bedeli bankanız tarafından 2-6 hafta arasında yapılmaktadır. Bu sürede firmamızın tasarrufu bulunmamaktadır. 

Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir. 

Ürün müşteriye ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalar için, üretici firmanın yetkili servislerine başvurulmalıdır. 

Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.. 

Havale iadeleri 3 iş günü içinde Kredi Kartı iadeleri 4 iş günü içinde yapılacaktır. Bankanız kredi kartı iadelerini aynı gün hesabınıza yansıtmayabilir. Bu durumda bankanızın kredi kartı servisini aramanız gereklidir. Siparişinizle ilgili “İptal Edildi” uyarısı çıktıktan sonra tüm bedel kredi kartınıza veya havale yaptığınız bankanıza iade edilmektedir. Taksitli satışlarda yapılan iadeler bankanız tarafından kredi kartınıza her ay artı bakiye olarak yansıtılmaktadır.

Arı malzemelerinin satışının yapıldığı bu sektörde aricilikurunleri.com.tr olarak kendi ham maddelerimizi tesislerimizde işleyerek siz değerli arıcıların ihtiyaçları doğrultusunda arı malzemelerini ve üretiyor ve arıcılarımızın dönemsel olarak ihtiyaçları olan temel petek , kovan ve kovan malzemeleri, bal süzme , bal dinlendirme kazanları, arı suluğu, arı şurubu, Arı yemi ve arı keki  gibi tüm arıcılık ile ilgili ürünleri kapınıza kadar sunuyoruz. Arıcılardan temin ettiğimiz organik balları en doğal haliyle paketleyip siz değerli müşterilerimize sunmaktan büyük keyif alıyoruz. 

text_heading

Mağaza Bilgilerimiz

İstiklal Mah. Reşadiye Sok. 27/E Odunpazarı - Eskişehir

0 533 442 27 41

0 533 442 27 41